Buzzy Pass

Wil je graag met de bus naar Stuntnacht? Ideaal! Maak dan zo snel mogelijk je aanvraag in orde. Deadline: 10 oktober!

Aanvraag

Een bus aanvragen gebeurt sinds dit jaar via Digit. Begin eerst met het aanduiden van een busverantwoordelijke binnen je groep. Deze persoon ontvangt de mails omtrent afspraken en uurregelingen, en wordt eventueel ge-sms’t of gebeld bij problemen of plotse wijzigingen.

Download vervolgens het excelbestand waarop je aangeeft welke personen een zitje op de bus wensen en of zij al dan niet KSA-lid en +16 zijn. Pas ook de bestandsnaam aan. Klik hier.

Ga vervolgens naar de Digitactiviteit, klik op “inschrijven/registreren”, geef alle gegevens in van de busverantwoordelijke en upload het excelbestand op de daar voorziene plaats. Vergeet niet om onderaan op ‘indienen’ te klikken! Je zal merken dat je enkel een bus kan aanvragen indien jullie akkoord gaan met het busreglement. Klik hier.

Busreglement

Je kan enkel een bus aanvragen als je als KSA-groep akkoord gaat met het busreglement! Het niet naleven van één of meerdere van deze regels kan leiden tot een sanctie, zijnde een geldboete of de uitsluiting van volgende edities van Stuntnacht:

  • ✘ Het is niet toegelaten alcohol of andere drugs mee te nemen op de bus. Het is bijgevolg ook niet toegelaten om alcohol of andere drugs te consumeren op de bus.
  • ✘ Het is verboden te roken in de bus.
  • ✘ Extra schoonmaakkosten zullen verhaald worden op de verantwoordelijke van de KSA-groep(en) van desbetreffende bus, of op de groepsverantwoordelijke van deze KSA-groep(en).
  • ✘ De busgebruikers moeten gedurende de volledige busrit blijven zitten met de gordels aan.
  • ✘ Diefstal of schade aan de bus zal verhaald worden op de verantwoordelijke van de KSA-groep of diens groepsverantwoordelijke.
  • ✘ Wanneer er onduidelijkheid heerst over welke groep verantwoordelijk is voor de schade, zullen de kosten worden gesplitst over alle deelnemende KSA-groepen van de betrokken bus. Hou dus een oogje in het zeil op je bus en meld het aan een medewerker indien je iets hebt gezien of gehoord, of mail onmiddellijk naar elien@stuntnacht.be, eventueel inclusief fotomateriaal.
 Ook als je merkt dat er al iets stuk is bij het opstappen: meld dit bij de buschauffeur en stuur details en foto’s door naar elien@stuntnacht.be. Dit om latere misverstanden te vermijden.
  • ✘ Alleen personen die op de doorgestuurde lijst staan, kunnen gebruik maken van de busdienst van Stuntnacht. Zwartrijders zullen worden beboet en krijgen geen busvervoer huiswaarts.
  • ✘ Alle bus gebruikers moeten op het doorgekregen tijdstip aanwezig zijn op de, via mail vermelde, opstapplaats. De bus zal niet wachten op eventuele laatkomers.

Vragen ?

Contacteer ons via bussen@stuntnacht.be, en wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug!

Koop nu je tickets online

Koop tickets